Hjem»Januar 2017»partner-nyheder

partner-nyheder

0
Delt
Pinterest Google+

BlueBiz

BlueBiz er Air France og KLM’s loyalitetsprogram til små og mellemstore virksomheder. Det er gratis at melde sig ind, og det kan gøres i samarbejde med CWT. Der kræver blot et CVR-nummer og et navn på en hovedansvarlig for virksomhedens medlemskab. Optjening af point sker fra det øjeblik, virksomhedens tilmelding er på plads. Herefter er det vigtigt at inkludere det modtagne BlueBiz-medlemsnummer i hver eneste reservation på Air France, KLM og Delta Air Lines. Det kan CWT hjælpe med. De optjente point kan bruges til flybilletter, upgrades og meget mere. Den rejsende kan optjene Flying Blue-point på sin personlige konto samtidig med, at der optjenes point på BlueBiz-kontoen. 1 point = 1 kr.

 

4dfae6_d6c7412032904132b6db7f51a982c832

 


 

 

dublin-cwt

 

Ny rute med KLM fra Amsterdam til Dublin

Irlands hovedstad Dublin er et kulturelt center omkranset af den smukkeste natur. Byen huser finansielle institutioner og amerikanske teknologiske giganter som Google, Facebook og Twitter. Nu åbner KLM en rute til Dublin. Ruten starter i februar 2017 med to afgange om dagen. Fra 26. marts 2017 vil KLM øge frekvensen fra to til fire afgange om dagen.

 

 

klm-logo

 


 

 

Austrian Airlines flyver til Los Angeles

Fra 10. april 2017 flyver Austrian Airlines igen til Los Angeles. Der flyves med en Boeing 777-200 seks gange om ugen.

Både Lufthansa og SWISS flyver i forvejen dagligt til Los Angeles både fra Frankfurt, München og Zürich.

 

austraian

 


 

 

Scandic Aalborg Øst får en make-over

Renoveringen af Scandic Aalborg er i gang og forventes at være færdig i april 2017. Hotellets 101 værelser får en kærlig hånd sammen med badeværelser, værelsesgange og trappeareal. Det bliver den største renovering i hotellets 30-årige historie.

 

scandic-logo-cmyk

 


 

 

Flyv direkte fra Europa til New Orleans

British Airways bliver det første flyselskab, som opererer en rute direkte mellem Europa og New Orleans.

Den 26. marts 2017 lancerer British Airways en ny rute med fire ugentlige flyvninger fra London Heathrow til New Orleans i Louisiana. Det bliver Boeing 787-8 Dreamliner, som kommer til at betjene ruten.

 

brithish-airways_nyt-logo_a1corp2cph

 


 

 

Icelandair til Philadelphia

Icelandair starter 30. maj 2017 med at flyve til Philadelphia, Pennsylvania, med fire ugentlige afgange på onsdage, fredage, lørdage og søndage.

 

icelandair_no_url_horiz_cmyk

 


 

 

Med Brussels Airlines til Mumbai

Til marts 2017 flyver Brussels Airlines til Mumbai – Brussels Airlines’ første destination i Fjernøsten. Der flyves med en Airbus A330 fem gange om ugen. Ud over Brussels Airlines flyver både Lufthansa og SWISS til Mumbai. Lufthansa flyver dagligt fra både München og Frankfurt og SWISS dagligt fra Zürich.

 

brussels-airlines

 


 

 

Scandic får to nye hoteller i Drammen

Hotelkæden overtager fra januar 2017 hotellerne Ambassadeur Hotel og Globus Hotel i Drammen. Hotellerne renoveres fuldstændigt og forenes i ét nyt hotel, der vil have 300 værelser og 13 konferencelokaler samt restaurant og bar.

 

scandic-logo-cmyk

 


 

 

Sommernyheder hos SAS

SAS starter en daglig helårsrute fra København til Færøerne den 26. marts og sætter i 2017 flere afgange ind på ruter mellem København og Zürich, Geneve, Gdansk samt Hamborg.

 

sas-logo

 


 

 

rdblu-filini-cwt

 

LANDSHOLDSKOK HAR CHEFHUEN PÅ I NY TRENDY HOTELRESTAURANT

Radisson Blu Scandinavia er det heldige hotel, der huser -restauranten med navnet Filini. Filini byder på nyfortolkninger af italienske signaturretter. I køkkenet har den prisbelønnede landsholdskok Rasmus Kofoed Sørensen fuld fokus på at lave retter med intens, autentisk smag og gode -råvarer, serveret med et nordisk twist.

 

rezidor-hg-logo

 


 

 

Qatar Airways introducerer nyt gratis transitvisum

Passagerer, der flyver via Doha på deres rejse med Qatar Airways, kan nu gøre brug af et nyt gratis transitvisum. Transitvisum kan benyttes ved transit på mellem fem og 96 timer i Doha. Der er dermed rig mulighed for at planlægge og opleve Dohas byliv og kultur på rejsen. Læs mere om betingelserne for det nye transitvisum, og bestil her.

 

qatar-logo

Tidligere artikel

Alle har et ansvar – store som små

Næste artikel

CWT-nyheder