Hjem»Januar 2017»Delebil i virksomheden

Delebil i virksomheden

Af Sidse Rolskov og Europcar

0
Delt
Pinterest Google+

Europcar er ude med en ny service helt i tråd med tidens deleøkonomiske trends. Biludlejningsfirmaet har skabt WeShare, som er en fleksibel delebilsløsning.

Virksomheder får mulighed for at kombinere bil, flådestyring og booking i én samlet pakke. Det er muligt at håndtere alt fra få biler til store bilflåder. Og det hele styres internt i virksomheden.

 


 

Større gennemskuelighed

WeShare skaber en større gennemskuelighed, da virksomheden selv har det fulde overblik over de lejede biler. Det vil være muligt at se, hvilke biler der er til rådighed, hvornår de er reserveret, hvem der er chauffør, hvor godt bilerne bliver udnyttet, og hvad forbruget er. Et overblik, der bidrager til at kunne optimere udgifterne til leje af biler i virksomheden og forbedre udnyttelsen af den samlede bilflåde. Produktchef Carsten Malmros  hos Europcar fortæller, at det med øget fokus på miljø, økonomi, delekultur og virksomhedernes CSR, er nemt for kunderne at få øje på fordelene med WeShare.

 


 

Hvorfor har Europcar startet WeShare?

”Mobilitet stikker i mange retninger nu, og det er meget vigtigt for Europcar at være med helt fremme. Ideen til WeShare er opstået i takt med, at folks adfærdsmønstre er ændret de senere år. Det handler i højere grad nu om at leje, lease og dele, fremfor at være bundet af selv at købe og eje. Med WeShare giver Europcar kunderne mulighed for en pakkeløsning, som indeholder alt, hvad firmaet har brug for til corporate carsharing – bil, delebilssoftware samt flådestyring – og meget vigtigt et produkt som er nemt, tilgængeligt og dynamisk, da det hele tiden videreudvikles til at håndtere morgendagens behov og trends”, siger Carsten Malmros.

 


 

Vi er en arbejdsplads med mange ansatte, så WeShare’s reservationssystem har sparet os for meget tid. Før i tiden brugte vi rigtig meget tid på at lokalisere bilerne og finde ud af, hvem der kørte dem. Reservationssystemet har gjort det let for os at planlægge vores hverdag. Vi har ikke råd til bare at have en bil stående, så en delebil har været en super god løsning.

EDDI JENSEN, Production Manager hos Strong Productions

 


 

Med WeShare får virksomheden

 • Bil fra Europcar på nem og fleksibel leasingaftale
 • Bookingsystem via pc, smartphone eller tablet
 • Flådestyring
 • Administration af bruger-/chaufføradgang
 • Rapportering
 • Elektronisk kørebog
 • Overblik og analyse

WeShare Plus – Opgrader til  WeShare Plus

Ved at implementere WeShare Plus hardware i bilerne, får man en lang række ekstra fordele:

 • Sporing af bilen
 • Startspærre funktion
 • Lås bilen op via SMS
 • Automatisk registrering af kilometer
 • Kun personer med en reservation har adgang til bilen

Tidligere artikel

CWT-nyheder

Næste artikel

Mobilstrategi – hvordan?