Hjem»Januar 2017»CWT-nyheder

CWT-nyheder

0
Delt
Pinterest Google+
Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 161

Danmarks bedste forretningsrejsebureau 2016 

CWT blev igen i år kåret som bedste forretningsrejsebureau ved Danish Travel Award.

I oktober var den danske rejsebranche samlet til Danish Travel Award show i Cirkusbygningen. CWTs medarbejdere kunne glæde sig over, at CWT løb med prisen for fjerde år i træk.

CWTs administrerende direktør i Danmark, Torben Rodenberg, sagde på dagen: ”Det er en kæmpe cadeau til alle medarbejdere i CWT. Jeg var virkelig stolt og beæret på alle CWT-medarbejderes vegne, da vi modtog prisen. Hos CWT vil vi gerne takke alle kunder og leverandører for at anerkende CWTs medarbejdere for deres indsats. Vi er utroligt glade og taknemmelige.”

 


 

cwteasymeetings.com – nyt online booking-system til bestilling af mødelokaler 

I samarbejde med MeetingPackage.com introdu-cerer CWT Meetings & Events et online booking-system, der giver mødebestillere adgang til selv at søge, bestille og styre reservationer af mødelokaler.

”CWT Easy Meetings er et brugervenligt bookingsystem, der er udviklet til at gøre hverdagen nemmere for møde-bestillere. Det kan sammenlignes med et hotelbooking-system blot for mødebooking”, siger Pernilla Andrén, chef for CWT Meetings & Events i Norden.

 


 

Vil du vide, hvordan  priserne på rejser udvikler sig i 2017?

For tredje gang har Global Business Travel Association (GBTA) og CWT udarbejdet ‘2017 Global Travel Price Outlook’.

Rapporten giver dig indblik i de forhold, der påvirker priserne. Du får viden om valutakurser og inflation for de store markeder. Prisprognose for fly, hotel, billeje, leverandører samt møde- & event-udbydere. Og selvfølgelig får du også anbefalinger til at få succes med rejseprogrammet i 2017.

Læs rapporten her.

 


 

Priser på rejser i 2017 for energisektoren

Denne nicheorienterede rapport indeholder trends og specifikke råd til at forstå prisprognoserne for både fly og hotel på de største markeder i verden. Hvordan får virksomheder i energisektoren mest udbytte af næste års rejseprogram? Hvad skal der fokus på? Hvilke forandringer skal der til for at optimere rejseprogrammet i 2017 uden at gå på kompromis med de rejsendes krav og ønsker? Disse spørgsmål giver rapporten et kvalificeret svar på.

Download rapporten på CWTs hjemmeside

 


 

Nye elever hos CWT

Den 1. november fik CWT to nye elever.

At give mulighed for at uddanne unge mennesker betyder meget for CWT. Det er med stor glæde, at vi giver to unge mennesker chancen for en spændende og lærerig uddannelse i rejsebranchen.

Eleverne starter på et toårigt uddannelsesforløb som rejselivselever, hvor de blandt andet skal på fire skoleophold på Niels Brock. En anden meget vigtig del af deres uddannelse er at komme på besøg i alle afdelinger i CWT. De får mulighed for at se og opleve de forskellige funktioner, der udgør CWT som virksomhed.

Aleksandra Ziarko er elev i CWT Meeting & Events og Natasha Menzies er elev i CWT
Aleksandra Ziarko er elev i CWT Meeting & Events og Natasha Menzies er elev i CWT

 


 

Møder og events – trends for 2017

CWT Meetings & Events har udarbejdet en rapport til dig, der ønsker at få tips og idéer til at få succes med dine arrangementer og møder i 2017. Du får et værdifuldt indblik i hotelindustrien og trends i 2017. Rapporten giver dig også information om udvalgte destinationer, som du skal have for øje, når du planlægger næste års arrangementer. Du får også et nyttigt overblik over udgifter pr. deltager, alt efter hvor i verden -arrangementerne afholdes.

Download rapporten på CWTs hjemmeside.

Tidligere artikel

partner-nyheder

Næste artikel

Delebil i virksomheden