Hjem»December 2016»CWT Energy, Resources & Marine

CWT Energy, Resources & Marine

2
Delt
Pinterest Google+

 

Alle kunder har forskellige behov for travel management services – CWT Energy, Resources & Marine (ERM) er specialiseret i at skræddersy services og optimere rejseprogrammer for virksomheder i energisektoren.

Energisektoren har fortsat udfordringer med de ugunstige følger af nedgangen i oliepriserne. Ifølge eksperter på markedet vil der ikke ske fremgang før 2017, der skrues ned for både omkostninger og jobs for at reducere de samlede udgifter. Men rejseaktivitet er ofte en nødvendig del af energivirksomhedernes forretning, hvis de skal opretholde deres drift af boreplatforme, oliefelter m.m. Arbejdet fortsætter på de mest indbringende oliefelter, og den højt specialiserede arbejdskraft fra alle verdenshjørner rejser til og fra -opgaverne hele året rundt. Der er fortsat mulighed for at spare ved at optimere og skabe større fokus på rejsepolitikker.

CWT ERM hjælper virksomheder i energisektoren med at finde frem til uudnyttede besparelser i deres rejseprogrammer.

CWT ERM yder service og konsulentarbejde til industrier, der arbejder med onshore og offshore udforskning og borearbejde, oliefelt- og underhavsservices, minedrift, marine og alternativ energi.

Du kan læse mere om CWT ERM på  www.cwt-energy-resources-marine.com 

CWT-ERM-logo-Connect

Tidligere artikel

Danmarks største erhvervsrejsebureau søger rejsekonsulenter

Næste artikel

Danmarks største erhvervsrejsebureau søger rejsekonsulenter til stor global marine kunde