Hjem»December 2016»Virpi Paasonen bliver ny direktør for Carlson Wagonlit Travel i Norden

Virpi Paasonen bliver ny direktør for Carlson Wagonlit Travel i Norden

0
Delt
Pinterest Google+

 

Den 1. december tiltræder Virpi Paasonen som Director, Nordic Zone i Carlson Wagonlit Travel (CWT). Hun fortsætter samtidig som administrerende direktør i CWT Finland.
Johan Wilson, som tidligere ledede CWT i Norden, skiftede i november til en ny stilling internt i CWT og har nu ansvar for CWT i Storbritannien og Irland.

”Jeg ser frem til at starte i min nye rolle og få muligheden for at arbejde endnu tættere sammen med vores nordiske organisation og CWTs kunder i Norden. CWT er i gang med at implementere ny global strategi, og det bliver spændende at være en del af implementeringen i de nordiske lande, ” siger Virpi Paasonen.

Med den nye leder ved roret vil CWT Nordic fortsætte arbejdet med udvikling, innovation og teknologi. Vi vil stadig hjælpe vores kunder og gøre hverdagen lettere for de forretningsrejsende.

CWT udvikler løbende services til både forretningsrejsende og arrangører af møder og events. De seneste tiltag inkluderer mulighed for hotelbooking via CWT To Go og det nye CWTEasyMeetings.com til booking af mødesteder i Norden.

”Som tilføjelse til vores teknologiske løsninger, vil vi sikre vores ekstraordinære kundeservice i fremtiden. Vores services skal altid være hurtige, ukomplicerede og personlige – det vil vi sikre i alle vores kanaler. Med andre ord så er kundens forventninger de samme uanset om rejsen er booket via et service-team, online booking eller via mobil enhed, ” siger Virpi Paasonen

Virpi Paasonen siger afslutningsvis, ”Jeg vil tiltræde min nye stilling med en enorm tillid til vores tekniske løsninger, vores innovative arbejde, og den høje kvalitet i vores service.

Tidligere artikel

CWT går forrest, når det handler om CSR

Næste artikel

Danmarks største erhvervsrejsebureau søger rejsekonsulenter