Hjem»November 2016»CWT Meetings & Events introducerer online bookingsystem til bestilling af mødelokaler

CWT Meetings & Events introducerer online bookingsystem til bestilling af mødelokaler

2
Delt
Pinterest Google+

 

I samarbejde med MeetingPackage.com introducerer CWT Meetings & Events et online bookingsystem, der giver mødebestillere adgang til selv at søge, bestille og styre reservationer af mødelokaler.

CWT Meetings & Events har set et behov i markedet for at kunne bestille mødelokaler mere enkelt og nemt, særligt i forbindelse med små og mellemstore møder. Det nye online bookingsystem har fået navnet CWT Easy Meetings. CWT Easy Meetings giver mødebestillere et hurtigt overblik over muligheder og priser.

CWT Easy Meetings er et brugervenligt bookingsystem, der er udviklet til at gøre hverdagen nemmere for mødebestillere. Det kan sammenlignes med et hotelbookingsystem blot for mødebooking”, siger Pernilla Andrén, chef for CWT Meetings & Events i Norden.

 

cwt-easy-meetings-1

 

”Jeg er utrolig glad for at begynde dette samarbejde med MeetingPackage.com. Det gør det muligt for CWT Meetings & Events at tilbyde et tidsbesparende online produkt til vores kunder”, siger Pernilla Andrén.

”Ved at anvende CWT Easy Meetings i kombination med vores andre ydelser, bliver det nemmere at få et overordnet billede at den totale mødeinvestering. Når vi har dette overblik, kan vi som leverandør af møder og events bedre hjælpe kunden med at analysere, effektivisere og samle hele mødeinvesteringen”, siger Pernilla Andrén.

Jonas Ahola, Managing Director hos MeetingPackage.com siger, I samarbejde med CWT Meetings & Events, ønsker vi at tilbyde virksomheder et online bookingsystem, der kan håndtere alt i forbindelse med reservation af mødelokaler. Samarbejdet giver en bred skare af mødebestillere mulighed for at benytte vores online produkt”.

Uanset om virksomheden allerede har et strategisk meetings management program eller ej, så kan CWT Easy Meetings bidrage til besparelser og gøre hele mødebestillingsprocessen mere effektiv. Det nye produkt lanceres i Danmark, Sverige og Finland. Se infovideo om CWT Easy Meetings

Tidligere artikel

Konkurrence med British Airways: Vind et gavekort til Det Ny Teater: middag inkl. vin for to + to stk. teaterbilletter (værdi 2.000 kr.)

Næste artikel

CWT går forrest, når det handler om CSR