Hjem»December 2016»CWT går forrest, når det handler om CSR

CWT går forrest, når det handler om CSR

0
Delt
Pinterest Google+

EcoVadis tildeler CWT en sølv-rating i 2016. Det er andet år i træk, at EcoVadis’ uafhængige analyse anerkender CWT for sin indsats inden for Responsible -Business med en sølv-rating. Denne -rating underbygger CWTs førende position blandt travel management virksomheder og hele rejsebranchen.

EcoVadis leverer uafhængige ratings af virksomheders CSR-aktiviteter inden for fire områder: miljø, arbejdspraksis, ansvarlig forretningspraksis og bæredygtigt indkøb. EcoVadis roser CWTs indsats på alle områder, og især inden for ansvarlig forretningspraksis samt miljø scorer CWT topkarakterer.

EcoVadis’ marketingdirektør, David McClintock, siger: “Endnu en gang har CWT vist en stærk indsats og jævn fremgang i sine bestræbelser på en bæredygtig forretning. Dette viser kunderne, at CWT proaktivt mindsker risici og er godt positioneret til fremtidige, bæredygtige forretningsmuligheder. I de seneste år har CWT hele tiden forbedret sig på områderne på EcoVadis’ scorecard. Hvis CWT fortsat prioriterer forbedringer som hidtil, vil CWT med sikkerhed øge sin rating i fremtiden.

”Françoise Grumberg, CWTs vice president for Global Responsible Business, forklarer: “Vi er glade for det fremskridt, vi har opnået inden for CSR. Udviklingen er kommet af den passion og det engagement vores medarbejdere har vist i hele virksomheden. Vores præstationer i de seneste år inkluderer global miljørapportering, fortsat og -systematisk træning i vores politik -inden for etik samt implementering af et globalt indkøbsprogram. Vi har en stærk ’responsible business roadmap’, som vil hjælpe os med at opnå vores ambition.”

 

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om CWTs arbejde med CSR på vores hjemmeside eller læse vores årsrapport årsrapport her. 

 

Tidligere artikel

CWT Meetings & Events introducerer online bookingsystem til bestilling af mødelokaler

Næste artikel

Virpi Paasonen bliver ny direktør for Carlson Wagonlit Travel i Norden