Hjem»August 2016»Derfor skal du altid bestille rejsen hos dit erhvervsrejsebureau

Derfor skal du altid bestille rejsen hos dit erhvervsrejsebureau

0
Delt
Pinterest Google+

Vidste du, at når en forretningsrejsende booker rejse og hotel uden for sin travel management-leverandør, tager det i gennemsnit 43 minutter? Med lidt hurtig hovedregning på timeprisen for den typiske rejsende, giver det næsten 500 kr. i tabt produktivitet pr. rejsende. Så når du tror, at det bedre kan betale sig selv at booke, er svaret et klart nej. Det er en myte.

Der er mange myter omkring forretningsrejser. CWT kender dem alle – og hos CWT er målet at yde den bedst mulige service og sikre, at kunderne overordnet set optimerer deres rejsebudget. Derfor kan det godt betale sig at se nærmere på myter og fakta omkring booking af forretningsrejser:

 


 

Myte #1: Pris og bekvemmelighed

”Det er lige meget, hvor jeg booker mit fly og mit hotel, bare jeg bruger min fornuft”

Fakta:

CWT har allerede forhandlet de laveste priser samt taget højde for de regler og politikker, som din virksomhed har vedtaget. Fly booket uden om de systemer kan nemt ende med at koste din virksomhed mere og indeholde noget ’skrevet med småt’, som kan være både dyrt og besværligt, hvis alt ikke lige går efter bogen – og det sker jo.

 


 

Myte #2: Bonuspoint

”Jeg får bonuspoint og særbetjening, som jeg ikke kan få andre steder, når jeg booker mig direkte ind på et bestemt hotel, hos et flyselskab eller på visse rejse-websites”

Fakta:

Du får samme points og særstatus gennem din virksomheds online booking-portal, som CWT står bag. Nogle gange får du endda flere points her. CWTs rejseprogram er et af de få, der har denne sikring indbygget.

 


 

Myte #3: Kontrol

”Ved ændringer og uregelmæssigheder kan flyselskaber og hoteller bedre hjælpe mig end rejsebureauet”

Fakta:

Hvis der opstår aflysninger eller andre uregelmæssigheder, ser CWTs rådgivere på hele dit rejseforløb og sørger for at finde det bedste alternativ til dig – på tværs af flyselskaber og hotelkæder. Det kan det enkelte flyselskab eller hotel ikke klare. CWTs team har særlig adgang ’foran i køen’ og kan sikre dig den bedste og hurtigste service.

 


 

Myte #4: Sikkerhed

”Min virksomhed behøver ikke kende mine nøjagtige rejseplaner, bare jeg kommer til mit møde til tiden”

Fakta:

Din virksomhed går ganske rigtigt ikke op i, om du booker det ene eller det andet fly eller hotel, så længe det er inden for jeres rejsepolitik. Men sker der noget uforudset, er det en klar fordel at kunne komme i kontakt med dig – ved ulykker, ændringer af fly eller andre situationer, der får betydning for din rejse og færden. Og hvis hændelsen er alvorlig, kan CWT træde til som en vigtig informationskilde for dine pårørende.

Læs mere om sikkerhed og tryghed her.

 


 

 Teksten er hentet fra CWT Savvey Traveler – læs den originale artikel her.

 

Tidligere artikel

leder

Næste artikel

Sådan får du størst udbytte af forretningsrejsen