Hjem»Juni 2016»Verdens­klasse hele vejen

Verdens­klasse hele vejen

1
Delt
Pinterest Google+

Af Sidse Rolskov og Qatar

 

Går rejsen til Asien, Afrika, Mellemøsten og Australien er Qatar Airways, med sin prisbelønnede service og det konstant voksende rutenet, et oplagt valg.

Qatar Airways har inden for de sidste år modtaget adskillige priser som fx ’World’s Best Airline’ og ’World’s Best Business Class Seat’. Flyselskabet er også blevet udnævnt til verdens mest pålidelige på dimensioner som punktlighed, bagageregler og flyflådens gennemsnitlige levealder. Undersøgelsen er foretaget af sitet Wanderbat.

To gange dagligt flyver Qatar Airways Dreamliner B787 fra København til Doha, og på turen vil passagererne kunne opleve den fantastiske komfort og service ombord i den støjsvage kabine.

Alt er inkluderet i billetprisen – online check-in, sædevalg, et varieret menuvalg samt et stort udvalg af vine og sodavand. Indchecket bagage er altid inkluderet, og alt afhængigt af billettype er vægtgrænsen enten 30 eller 40 kg.

 

Flyrejsen til andre verdens-dele er opdelt med et behageligt afbræk i Doha, hvor alle har adgang til lounge:

• Al Safwa Lounge for First Class.

• Al Mourjan Business Lounge for Business Class.

• Onyx Lounge for Economy Class mod et gebyr på USD 55.

 

Flyflåden består udelukkende af moderne fly som B787 Dreamliner, B777, Superjumbo A380 – og ikke mindst verdens nyeste fly A350 XWB.

 

Ombord på Dreamlineren, København-Doha

Dreamlineren er bygget i kompositmateriale og bruger mindre brændstof end andre fly i samme størrelse. Den udsender 20% mindre kuldioxid og er dermed et af de mest miljøvenlige fly på markedet i dag.

Derudover er det et roligt og behageligt fly, hvor passagererne mærker fordelene ved det lavere kabinetryk, renere luft, optimal fugtighed samt en rummelig kabine. De elektroniske vinduer giver et behageligt lys, der kan tilpasses til både dag- og natflyvninger.

På Business Class sidder man 1 – 2 – 1 (alle har således gangplads) og på Economy sidder man 3 – 3 – 3.

Med 15 minutters gratis WiFi på både Business og Economy er det fx muligt at opdatere sine emails, og er det ikke gjort på 15 minutter, er det muligt at købe yderligere internetadgang fra USD 5. Men det er også muligt at tage en pause fra verden udenfor med de op til 3000 forskellige film, spil og musikkanaler, som flyets underholdningssystem tilbyder.

Med verdens nyeste fly til Singapore

På ruten Doha-Singapore flyver Qatar Airways med verdens nyeste flytype, A350 XVB. Dette ultramoderne fly er også det letteste af sin art og udsender 25% mindre kuldioxid i forhold til andre flytyper. Qatar Airways var det første flyselskab, der begyndte at flyve med dette fly.

På ruter mellem Skandinavien og Singapore via Doha bliver passagererne således forkælet med de to nyeste flytyper, Dreamlineren og A350, hvilket tager turen til nye højder af komfort og klasse.

 

Hamad International Airport

Hamad International Airport er en topmoderne lufthavn med et bredt udvalg af restauranter, stilleområder og ikke mindst et af verdens største taxfree-områder. Lufthavnen  tilbyder desuden ubegrænset gratis WiFi til alle passagerer.

Er der ekstra tid mellem flyvninger, er der i Hamad International Airport også et lufthavnshotel med 200 værelser. Her er der mulighed for at hvile, benytte sig af et stort pool- og spaområde eller gå i fitnesscenter.

 

Al Mourjan Business Class Lounge

Al Mourjan Business Class Lounge tilbyder en afslappende atmosfære på 10.000 m2 fordelt på to etager, udelukkende til Qatar Airways Business Class-passagerer.

Besøgende får adgang til rolige arbejdsrum, hvilerum og mad fra à la carte til buffet på flere caféer og restauranter.

 

qatar-airways-logo

Tidligere artikel

Den lille forskel ved rejsebooking

Næste artikel

CWT-nyheder