Hjem»Juni 2016»Nyheder

Nyheder

0
Delt
Pinterest Google+
Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 161 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 161 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 161

Med Finnair Billund – Helsinki – Asien  – hver dag

Godt nyt for de mange jyske virksomheder med forretnings-forbindelser i Asien eller Finland. Nu kommer hele Vest-danmark via Billund tættere på Finnairs 17 asiatiske destinationer, Beijing, Shanghai, Hongkong, Chongqing, Xi’an, Seoul, Tokyo, Osaka, Nagoya, Singapore, Ho Chi Min City, Delhi, Bangkok, Phuket og Krabi, samt de to nye destinationer Fukuoka i Japan og Guangzhou i Kina.

Ruten flyves med afgang fra Billund mandag, onsdag, fredag og søndag klokken 12.10 og tirsdag, torsdag og lørdag klokken 20.10.

 

FINNAIR_logo

 


 

 

Turkish Airlines – flere ugentlige afgange Jylland – Istanbul

Turkish Airlines har nu fem ugentlige afgange fra både -Billund og Aalborg til Istanbul -og derfra er der adgang direkte til -Asien, Mellemøsten samt Afrika. Fra Aalborg sker det alle ugens dage undtagen tirsdag og torsdag, og fra Billund flyves der dagligt på nær mandag og fredag.

Turkish-Airlines_logo_01

nyheder-connect2

 


 

 

Air Canada opjusterer mellem København og Toronto

Air Canada har opjusteret sommerprogrammet mellem -København og Toronto, idet der dagligt flyves med den helt store B787-900 Dreamliner, der har plads til 30 rejsende på Business, 21 på Premium Economy og 247 på Economy.

Fra Toronto er der videre forbindelse til 60 canadiske, 53 amerikanske og 28 caribiske destinationer. Transfer i -Toronto er virkelig effektiv, og fortsætter rejsen til USA, springer du lange køer og yderligere ventetid over ved at foretage US Immigration–registreringen allerede her, og du ankommer til den endelige destination i indenrigsterminalen.

Air Canada tilbyder et fuldt servicekoncept på alle trans-atlantiske flyvninger inkl. gratis pre-seating, mad, drikke, on-demand underholdning og USB-port ved hvert sæde.

 

AirCanada-logo

 


 

 

Scandic åbner nyt kongres-hotel på Frederiksberg

Scandic overtager Falconer Hotel og konferencecenter på -Falkoner Allé 1. oktober 2018. Hotellet vil gennemgå en totalrenovering og ombygning. Fremtiden vil byde på det bedste inden for skuespil, musicals og koncerter, og stedet vil lægge faciliteter til generalforsamlinger, årsdage, landsmøder, kongresser og andre kulturarran-gementer. Den store Falconer Sal har plads til 3.000 mennesker – og med 140 nye værelser kommer hotellet op på 300 værelser i alt.

 

Scandic-logo-cmyk

 


 

 

Scandic
Ubegrænset adgang til mere end 5000 aviser og magasiner

Scandic er første danske hotelkæde, der tilbyder sine gæster en ny digital avistjeneste med ubegrænset adgang til mere end 5000 internationale aviser og magasiner. Scandic satser på den digitale avis- og magasintjeneste, PressReader, og gør det muligt for gæster både at læse aviser og magasiner online på hotellerne og videre på rejsen. Det er muligt at downloade op til fem publikationer om dagen.
nyheder-connect1

 


 

 

Delta Air Lines: Nye ruter fra Paris og sæsonrute København-New  York  JFK

Delta Air Lines har nye ruter fra Paris til henholdsvis Raleigh Durham og Pittsburgh. I sommersæsonen flyves der direkte København – New York JFK, og som noget nyt er det med en Boeing B767, der tilbyder bl.a. flatbeds.

Delta_Logo_

 


 

 

Carlson Rezidor introducerer ny hotelkæde – Radisson RED

 

Radisson RED repræsenterer en ny hotelfilosofi, der afspejler en tidløs generation. Det nye hotel henvender sig til moderne gæster, der er interesseret i teknologi og design, og bryder rammerne for det traditionelle hotel. Her bliver du mødt af smilende værter i lobbyen og kan gå direkte ind på dit værelse med den nye RED-app uden først at tjekke ind. Med RED-appen kan du også bestille roomservice, kontakte personalet og finde tips til udvalgte restauranter, barer og andet i nærområdet.

Radisson RED har ikke minibar på værelset, men tilbyder i stedet et stort udvalg af mad- og drikkevarer i lobbyen 24/7 – både til at nyde i restauranten, i loungeområdet eller på værelserne. Mødelokalerne på Radisson RED bryder også med det traditionelle og fokuserer mere på læring og leg.

Det første hotel åbnede i -Bruxelles i april 2016. På globalt plan er 60 hoteller på vej inden 2020, heriblandt i Glasgow, Cape Town, Jeddah, Portland og Sao Paulo.

Læs meget mere på www.radissonred.com 

 

 

nyheder-connect3

CARREZ_LOGO

Tidligere artikel

CWT-nyheder

Næste artikel

leder