Hjem»Juni 2016»Innovation Version 2.0 Corp-i – et nyt kraftcenter i CWT

Innovation Version 2.0 Corp-i – et nyt kraftcenter i CWT

0
Delt
Pinterest Google+

Af Päivi Lappi

 

”Innovation er ikke nyt for CWT”, indledte Gregoire Boutin, direktør for CWT, Innovation Management Systems, ved Travel Fair i Helsinki. ”Det nye er den måde, vi koncentrerer os om det på, og hvordan vi bringer det videre med vores nye enhed – Corp-i. Corp-i garanterer at den innovation, som indgår i vores DNA, altid vil fortsætte og vokse. Som helhed er de arbejdsvilkår i teamet indrettet således, at innovative idéer får lov til at blomstre”.

“Fokus for hele vores virksomhed er på fremtiden, og vi vil gerne vide, hvilke behov, der ligger i horisonten, når vi taler forretningsrejser. Vi er ikke bare innovative for sjov – vi ønsker at være forretningsmæssigt foran for at kunne give vores kunder, partnere og medarbejdere, hvad de har brug for, hver gang”.

 

Lang tradition

CWT har en stærk tradition inden for innovation. Fx med den første forretningsrejse-app nogensinde, CWT To Go™ og CWT Travel Stress Index. Sidstnævnte kan vurdere, hvor meget og hvorfor erhvervsrejser stresser folk, hvad er omkostningerne for arbejdsgivere, og hvordan denne stress kan afbødes.

 

Alle er involveret

”CWT er et førende navn inden for travel management, og den position har vi tænkt os at beholde”, slår Gregoire Boutin fast. ”Vi inviterer gerne alle vores kunder og partnere til at deltage i innovationsopgaver, da vi jo har fælles interesser”.

”Samtidig skal vi videreudvikle vores egen virksomhed og drift”, fortsætter Boutin. ”En opgave for Corp-i teamet er at inspirere alle vores 19.000 medarbejdere rundt om i verden til at slutte sig til os og være innovative til gavn for vores kunder. Sidste år blev det interne projekt CWT Spark! lanceret, og det førte til 487 nye ideer, bemærker Boutin stolt. De bedste ideer bliver der stadig arbejdet yderligere på, og vi vil fortsætte med denne årlige indsats for at finde nye”.

Erhvervsinkubation – næste generations innovation 

En anden tilgang til innovation er gennem såkaldt erhvervsinkubation. Her får CWT mulighed for at afprøve egne tiltag med input fra ’friske’ deltagere og nye virksomheder.

”Vi er en af de stiftende medlemmer af Welcome City Lab erhvervsinkubation, som kigger efter nye iværksættere koncentreret om rejsebranchen”, fortæller Boutin. ”Inkubationen har været i gang i tre år, og i år har vi især inviteret internationale virksomheder til at deltage”. Erhvervsinkubationen er placeret i hjertet af Paris, i bydelen Saint Germain.

”Vores nyeste samarbejde i denne sektor blev påbegyndt i marts i år, da vi tegnede en kontrakt med Plug and Play, et teknologicenter placeret i -Silicon Valley, Californien, USA. I Plug and Play Travel & Hospitality-programmet hjælper vi med at finde og vælge de mest lovende start-ups for at kunne levere den næste generation af produkter og tjenester ”.

Travel & Hospitality accelerator er et tre-måneders program, som især henvender sig til virksomheder i deres start-up eller tidlige vækstfase. De valgte virksomheder er med til at udvikle løsninger til forskellige rejsefaser og til de behov, der opstår – dvs. fra udvælgelse, planlægning og booking over tjenester, der er nødvendige under rejsen, til handlingerne efter rejsen. De virksomheder, som er blevet valgt til programmet, modtager vejledning, finansieringsmuligheder og pilotprojekter til deres produkter.

Mere information: www.cwtinnovation.com 

innovation-corp-i-connect

 

Tidligere artikel

Icelandair og landet i midten

Næste artikel

Deleøkonomi