Hjem»Juni 2016»Hurtig og enkel booking med CWT Online, powered by KDS

Hurtig og enkel booking med CWT Online, powered by KDS

Hannele Kontio fra Ginolis er en tilfreds bruger af online booking systemet CWT Online, powered by KDS

0
Delt
Pinterest Google+

Af Päivi Lappi

”Jeg har anvendt systemet i over et år nu, og jeg synes, at det bedste ved det, er hastigheden og dets enkle udformning”, udtaler HR-administrator Hannele Kontio fra Ginolis. ”Det er enkelt og hurtigt at opdatere sin profil samt booke og gennemse kommende rejseplaner”.

”Personligt booker jeg oftest simple returrejser såsom Oulu-Helsinki-Oulu eller Stockholm-Oulu-Stockholm. Derudover booker jeg adskillige europæiske flyrejser og hotelophold”.

”De mere komplicerede rejser, der kan omfatte forskellige rejsemål, booker jeg i samarbejde med rejsekonsulenterne hos CWT. Jeg er stort set i kontakt med dem dagligt. De sørger for hurtig, professionel og venlig service. I sidste ende fungerer vores samarbejde både off- og online med CWT rigtigt godt.

Hannele Kontio slutter af med lidt tillægsfeedback omkring en af CWTs andre services, CWT To Go®:

”Afslutningsvis vil jeg gerne nævne, at nogle af vores rejsende anvender rejseapp’en CWT To Go. Jeg ved, at de synes, at det er en god app, fordi kommende flyrejser overskueliggøres og opdateres ofte. Det er også en fin service!”

 


Fordele ved CWT Online, powered by KDS

  • CWT Online, powered by KDS, er et online booking system, der lader de rejsende og rejsebestillere overskue tidsplaner og tilgængelige tjenester som komplette, skræddersyede løsninger med priser for alternativer angivet på samme side.
  • Systemet analyserer tusindvis af ruter og alternativer baseret på søgekriterier, rejsepolitik og brugerpræferencer. På blot få sekunder kan du finde de billigste, mest populære, mest direkte og mest miljøvenlige alternativer, hvor den samlede rejsetid og omkostning er angivet ud for hver enkelt. Hvis du ændrer blot ét søgekriterium, præsenteres nye alternativer derefter.
  • Det er lettere at overskue omkostninger og samlet budget, fordi totalprisen kan ses, før rejseplanen godkendes og bookes. At have priserne synlige gør det lettere at identificere rejser, der ikke overholder den gældende rejsepolitik.
  • Systemet kan anvendes via alle digitale enheder.

 


 

ginolis-logo

Kort om Ginolis

– Ginolis giver deres kunder automatiserings løsninger af højeste kvalitet samt administrationsløsninger, som anvendes ved produktion og behandling af medicinske forbrugsvarer.

– Ginolis’ modulære løsninger for mikrokredsløb, væskehåndtering og kvalitetskontrol styrker kvaliteten af kundernes produkter og reducerer produktionsomkostninger. Ginolis’ rådgivningstjenester hjælper kunderne med at overveje fremstillingsforhold i henhold til automatisering af produktdesign samt distribution af slutprodukter på diverse markeder.

Læs mere: ginolis.com

Tidligere artikel

På sporet af ­inkaerne i Peru

Næste artikel

Sikkerhed giver tryghed