Hjem»Juni 2016»CWT-nyheder

CWT-nyheder

0
Delt
Pinterest Google+
Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 161 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 161 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 161

CWT Energy, Resources & Marine

Alle kunder har forskellige behov for travel management services – CWT Energy, Resources & Marine (ERM) er specialiseret i at skræddersy services og optimere rejseprogrammer for virksomheder i energisektoren.

Energisektoren har fortsat udfordringer med de ugunstige følger af nedgangen i oliepriserne. Ifølge eksperter på markedet vil der ikke ske fremgang før 2017, der skrues ned for både omkostninger og jobs for at reducere de samlede udgifter. Men rejseaktivitet er ofte en nødvendig del af energivirksomhedernes forretning, hvis de skal opretholde deres drift af boreplatforme, oliefelter m.m. Arbejdet fortsætter på de mest indbringende oliefelter, og den højt specialiserede arbejdskraft fra alle verdenshjørner rejser til og fra -opgaverne hele året rundt. Der er fortsat mulighed for at spare ved at optimere og skabe større fokus på rejsepolitikker.

CWT ERM hjælper virksomheder i energisektoren med at finde frem til uudnyttede besparelser i deres rejseprogrammer.

CWT ERM yder service og konsulentarbejde til industrier, der arbejder med onshore og offshore udforskning og borearbejde, oliefelt- og underhavsservices, minedrift, marine og alternativ energi.

Du kan læse mere om CWT ERM på  www.cwt-energy-resources-marine.com 

 

CWT-ERM-logo-Connect

 


 

CWT går forrest, når det handler om CSR

EcoVadis tildeler CWT en sølv-rating i 2016. Det er andet år i træk, at EcoVadis’ uafhængige analyse anerkender CWT for sin indsats inden for Responsible -Business med en sølv-rating. Denne -rating underbygger CWTs førende position blandt travel management virksomheder og hele rejsebranchen.

EcoVadis leverer uafhængige ratings af virksomheders CSR-aktiviteter inden for fire områder: miljø, arbejdspraksis, ansvarlig forretningspraksis og bæredygtigt indkøb. EcoVadis roser CWTs indsats på alle områder, og især inden for ansvarlig forretningspraksis samt miljø scorer CWT topkarakterer.

EcoVadis’ marketingdirektør, David McClintock, siger: “Endnu en gang har CWT vist en stærk indsats og jævn fremgang i sine bestræbelser på en bæredygtig forretning. Dette viser kunderne, at CWT proaktivt mindsker risici og er godt positioneret til fremtidige, bæredygtige forretningsmuligheder. I de seneste år har CWT hele tiden forbedret sig på områderne på EcoVadis’ scorecard. Hvis CWT fortsat prioriterer forbedringer som hidtil, vil CWT med sikkerhed øge sin rating i fremtiden.

”Françoise Grumberg, CWTs vice president for Global Responsible Business, forklarer: “Vi er glade for det fremskridt, vi har opnået inden for CSR. Udviklingen er kommet af den passion og det engagement vores medarbejdere har vist i hele virksomheden. Vores præstationer i de seneste år inkluderer global miljørapportering, fortsat og -systematisk træning i vores politik -inden for etik samt implementering af et globalt indkøbsprogram. Vi har en stærk ’responsible business roadmap’, som vil hjælpe os med at opnå vores ambition.”

Du kan læse mere om CWTs arbejde med CSR på vores hjemmeside www.carlsonwagonlit.dk 

 


 

CWT er på Facebook

Facebook er et af danskernes fortrukne mødesteder – og derfor skal du også kunne møde CWT her. Like vores side, og bliv fan af CWTDenmark på Facebook. Vi vil så gerne dele gode historier, indblik i nye produkter fra CWT og partnere, konkurrencer samt gode råd og tips med dig.

 

Sådan bliver du fan af CWTDenmark på Facebook

Log ind på Facebook. Gå op i søgefeltet, og søg efter CWTDenmark, eller skriv www.facebook.com/CWTDenmark i din browser. Så snart du er på siden, skal du klikke på ikonet ’synes godt om’. Du finder ikonet i toppen af siden. Så er du fan af CWT Denmark.

 


 

CWT Connect Travel Magazine online

Vores magasin udkommer i en online udgave. Det giver dig mulighed for at klikke rundt i en verden af artikler fra CWT og partnere, hvor end du er i verden. Du finder masser af interessante artikler, inspiration til dine møder og arrangementer og indblik i fantastiske destinationer til din næste private rejse. Læs eller genlæs de seneste numre af Connect Travel Magazine på www.connecttravelmagazine.dk .
cwt-connect-online

 


 

CWT Good Vibes

 

CWT Good Vibes består af en gruppe medarbejdere i CWT Danmark, der arbejder med velgørenhed. Målet er at indsamle penge og ting, som hjælper inden for tre områder – de 3 E’er – Emergency needs, -Essential needs, Educational needs.

CWT Good Vibes holdt i starten af året en auktion for sine medarbejdere til fordel for de tre danske velgørenheds-organisationer Venligboerne, TUBA og The Thor Aid Foundation. Både leverandører og ansatte havde doneret ting til auktionen, og da den sluttede, kunne CWT videregive hele 22.000 kr. til de tre organisationer.

Venligboerne vil bl.a. bruge pengene til at afholde en sommercamp for flygtningebørn, TUBA vil tilbyde flere unge professionel hjælp, og The Thor Aid -Foundation vil indkøbe musikinstrumenter til en skole i Cambodia, så børnene gennem musik kan få scholarships til videre uddannelse.

CWT Good Vibes fortsætter i 2016 med at samle ind til de tre danske velgørenhedsorganisationer. Du kan læse mere om vores arbejde på www.carlsonwagonlit.dk

cwt-good-vibes-connect

 


 

CWT Meetings & Events nordisk succes

Inspiration, samarbejde og best practice fører til vækst. Det er ikke altid en dans på roser at skulle skabe en nordisk organisation, men hos CWT Meetings & Events glæder man sig over en vellykket nordisk reorganisering. ”Vi ser mange fordele både for medarbejdere og kunder. Medarbejderne får mulighed for at arbejde i en større sammenhæng og påvirke og inspirere hinanden. Kunderne får en systematiseret oplevelse af vores service og tilbud, ” siger Pernilla Andrén, nordisk chef for CWT Meetings & Events.

Det samlede globale resultat for CWT Meetings & Events er meget positivt – med en vækst på 16% i 2015 i forhold til året inden. Den trend ses også i det nordiske resultat.

”Den vækststigning, som vi havde i Norden i 2015, kan vi for en stor del takke den nordiske organisation for. Vi kan i dag være taknemmelige for, at vi har været igennem en udvikling og forandring, hvor vi har kunnet inspirere hinanden på tværs af landegrænserne. I 2016 vil vi finpudse vores nordiske samarbejde endnu mere og dermed give vores nuværende og nye kunder endnu skarpere tilbud. Vi ser allerede en stor efterspørgsel på nordiske møde- og eventløsninger, ” siger Pernilla Andrén.

 


 

CWT To Go – de rejsendes app nu også for rejsebestillere*

Der kommer løbende flere features til de rejsende på CWTs rejseapp CWT To Go. Sidste år fik de danske rejsende mulighed for at booke hotel via app’en, og i 2017 vil de rejsende kunne booke fly. CWT To Go kan også bruges af rejsebestilleren, der kan holde styr på op til 25 rejsendes rejseplaner og booke hoteller til de rejsende via app’en.

På Youtube finder du mere information om CWT To Go – så tjek CWTs konto og se, hvad du kan bruge rejseapp’en til.

* Kun på iPhone

CWT_To_Go-logo-connect

 


 

CWT AnalytIQs webinars 

Få gode råd og fif til CWT AnalytIQs!

Tilmeld dig vores ‘live’ online-træning, og få gode råd til, hvordan du får mest ud af alle funktionerne i CWT AnalytIQs. Du kan tilmelde dig undervisning fra juni til august 2016 her.

 

CWTanalytiQs

Tidligere artikel

Verdens­klasse hele vejen

Næste artikel

Nyheder