Hjem»April 2016»Mødet med KLMs nyeste familiemedlem

Mødet med KLMs nyeste familiemedlem

0
Delt
Pinterest Google+
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 161

 


 

Det er tidligt om morgenen på en kold, nordeuropæisk vinterdag, og vi er på vej på eventyr. Abu Dhabi er målet, og vejen dertil bliver fra Amsterdam banet med KLMs nye Dreamliner. Vi glæder os, for vi har hørt og læst så meget om flyet med de mange features. Vi er så heldige, at skulle flyve ud på Economy Comfort, hvor der er lidt mere benplads og ryglænet kan lænes lidt mere tilbage og hjem med natfly på World Business Class.

 


 

KLMs lounge er blevet nydt, og sikkerhedstjekket mellem Schengen og ikke-Schengen-lande har været legende let. Det er Dreamliner-tid.

 

Foden indenfor i den nye verden – rejsen begynder

Da vi træder ind i kabinen, fornemmer vi med det samme den nyindrettede verden – i en kabine, der føles både let og lys, og hvor linjerne i indretningen er bløde og behagelige. De venlige og smilende besætningsmedlemmer hilser os velkommen og er tydeligvis glade for at være her. Det smitter.

 

Et vindue for nørder

Economy-konstellationen er 3-3-3, og heldigvis har vi fået en fornøjelig vinduesplads. For når man nu er lidt af en tekniknørd, kan man bruge en del tid på at lege med lysindfaldet i det intelligente vindue. Først er vi lidt for ivrige og får det mørklagt – men efter lidt eksperimenteren finder vi et passende lysindfald. Der er virkelig tænkt over lysvirkninger her – fx skifter LED-belysningen i kabinen alt efter døgnets rytme.

 

 

Ekstra ydelser ved online check-in

Ved flyvninger ud fra Schipol, kan du fx vælge en anden menu end den gængse for et ekstra fee. Det er sat sjovt op og er nemt at tilkøbe. Et tidssvarende plus, der gør det muligt at gøre sin rejse endnu mere personlig.

 

Fokus på den gode rejseoplevelse

Flyvningens syv timer går som lynets hast. Vi får set lidt film, vi får lækker mad, og vi nyder den ekstra plads og den gode luft. Faktisk er luften om bord et kapitel for sig. Hvor kabinetrykket i andre fly svarer til en stroppetur op på en bjergtop i ca. 2600 meters højde, er luften i Dreamlineren en hyggetur i bare 1800 meters højde. Sammen med de skiftende farver i kabinelyset, skulle det mindske jetlag hos de rejsende. Jetlag eller ej – der er fokus på, hvordan krop og sjæl reagerer på en flyvetur, og det kan vi lide. Og at støjniveauet er betragteligt lavere, kan vi tydeligt mærke.

 

Godnat og sov godt på Business Class

På vores rejse får vi mulighed for at prøve den nye Business Class. Og det starter godt – med champagne og stor venlighed. Det er virkelig en fantastisk luksus at kunne lægge sig til rette og bare sove. Men vi kan alligevel ikke modstå fristelsen for at udnytte de fine features, så vi nyder lidt film fra underholdningsuniverset og god mad.

 

 

Kvalitetstjek

Vi laver et hurtigt kvalitetstjek af de nye sæder ved at lave en hurtig analyse af stemingen i kabinen. De fleste passagerer ligger og sover fredfyldt, hvilket vi tolker som et klart ’bestået’. Inden vi selv smutter i drømmeland, nyder vi lidt ekstra luksus fra Viktor & Rolf-toilettaskerne, der findes i varianter til mand og kvinde.

Vi bliver vækket blidt og får en let morgenmad, inden vi lander i Amsterdam. Hvert sæde har sit eget lille skab med plads til toiletting samt et spejl, så make-uppen snildt kan lægges, eller persillen mellem tænderne fjernes, mens man sidder i sædet – endnu en af de små lækre detaljer ved den nye Business Class.

Inden vi forlader vores dejlige omgivelser, får alle passagerer på Business Class et lille minde med hjem; en lille porcelænskopi af en af Amsterdams bygninger, et såkaldt Delft Blue miniaturehus. Huset indeholder også en lille overraskelse: Ægte hollandsk gin. Husene er samleobjekter hos KLMs trofaste rejsende på World Business Class. Vi vil gerne være samlere.

SkyPriority

Tjek ind, aflevér din bagage, gå gennem sikkerhedstjek og told, gå om bord på dit fly, og hent dine tasker fra bagagebåndet – alt sammen forrest i køen med priority! Hvis du rejser på KLM Business Class, eller hvis du er Flying Blue Gold-, Platinum- eller SkyTeam Elite Plus-medlem, skal du bare følge de røde SkyPriority -skilte – i stadig flere lufthavne verden over.

Lounge i Schiphol

Rejser du på Business Class med KLM ud fra Schiphol eller med Schiphol som hub, har du adgang til flyselskabets Crown Lounge i den internationale del af lufthavnen. Loungen er virkelig stor og med masser af små områder, hvor du kan sidde og få dig et let måltid, tjekke dine mails inden afgang, eller nå at holde et lille møde med kollegerne, inden I rejser videre. Der er buffet med et fint tilbud af mad og drikke, Wi-Fi og business center.

 

 

Tidligere artikel

Island – verdensklasse mødedestination

Næste artikel

Mødedeltageren fra fremtiden er landet - er du klar?