Hjem»Februar 2016»Sæt sikkerhed og tryghed på dagsordenen

Sæt sikkerhed og tryghed på dagsordenen

1
Delt
Pinterest Google+
Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 161

Har du helt styr på arbejdet med sikkerhed og tryghed for de rejsende i din virksomhed? Helt sikker?


 

Verden er under forandring, og i selv de mest sikre lande er der i dag en skærpet opmærksomhed på sikkerhed og tryghed. Vi har i dag oplevelsen af, at risikoen for terror er til stede overalt, også der hvor vi før følte os trygge. Derfor er et af de vigtigste emner på dagsorden i erhvervsrejsebranchen sikkerhed og tryghed for de rejsende. Den seneste undersøgelse fra Carlson Wagonlit Travel (CWT) viser, at 80 % af travel managers forventer, at sikkerhed og tryghed vil have en høj eller meget høj indflydelse på virksomhedens rejseprogram i 2016.

 

Globale terrortrusler og naturkatastrofer

Med frygten for terrortruslers vilkårlige nedslag har mange virksomheder reageret hurtigt og taget deres forholdsregler, så de kan sikre en optimal sikkerhed og tryghed for medarbejdere ude i verden. Det er blevet endnu mere vigtigt for virksomhederne at sikre, at de rejsende præcist ved, hvordan de skal forholde sig, hvis de havner i en risikofyldt situation. Mange virksomheder kan dog stadig gøre meget mere for at skærpe deres fokus på sikkerhed og tryghed.

 

Inddrag de rejsende – før, under og efter

En virksomheds arbejde med at skabe trygge og sikre rammer for de rejsende starter lang tid inden, selve rejsen begynder. Allerede inden afrejse har de rejsende brug for at modtage information og vejledning, der kan skærpe deres sikkerhed og sikre den løbende kontakt med virksomheden. Det handler ikke længere om blot at arbejde reaktivt med fx sporing af de rejsende ved katastrofer eller terrorangreb – de skal inddrages i arbejdet med sikkerhed og tryghed både før, under og efter rejsen.

 

3 gode råd omkring sikkerhed og tryghed på rejsen

CWT anbefaler virksomheder at arbejde proaktivt med en overordnet sikkerheds- og tryghedsplan.Her får du tre gode råd til at udvikle en toneangivende plan for din virksomheds arbejde med sikkerhed og tryghed på rejsen.

 1. Del information om destinationen og hav kontakt til de rejsende 24/7
  Giv den rejsende personlig og relevant information om destinationen. Ønsker du at have god kontakt til de rejsende og give dem ro i sindet under hele rejsen, er det vigtigt med professionelle samarbejdspartnere, og her kan CWT spille en afgørende rolle som rådgiver. Vi kan gennem vores netværk sikre, at der bliver holdt øje med potentielle kriser og hændelser. På den måde kan du og din virksomhed arbejde kontinuerligt med sikkerhedshensyn på lokalt, nationalt, regionalt og globalt niveau. Du får hjælp til at forstå og reagere, så de rejsende og din virksomhed undgår at blive berørt af trusler og uro.
 2. Levér læge- og sikkerhedsassistance
  Det er desværre en udbredt misforståelse, at rejsende kun har brug for læge- og sikkerhedsassistance i nødsituationer. Ved at give de rejsende den rette support, lige fra super professionel evakuering til basal hjælp til fx at få de rette vaccinationer, hjælper du dem med at rejse mere sikkert og fornuftigt. Herved sætter din virksomhed ikke kun fokus på egne forpligtelser – det kan også give en konkurrencemæssig fordel at understrege måden, I arbejder med sikkerhed og tryghed på, og det kan hjælpe med at holde på og tiltrække de bedste medarbejdere.
 3. Uddan de rejsende
  Uddan de rejsende til selv at spille en vigtig rolle i arbejdet med virksomhedens sikkerhedsplan. Det vil både gøre forretningsrejsen mere sikker og skabe større tilfredshed hos den rejsende. Sørg for, at rejsetips og gode råd bliver kommunikeret ordentligt ud til de rejsende. Hold dem informeret, og tilskynd dem til selv at være opmærksomme på det omgivende miljø og de mulige farer, der kan være på rejsen.

 

CWT hjælper gerne din virksomhed med at lægge en proaktiv og optimeret sikkerhedsplan og giver professionel rådgivning omkring hvilke udbydere, der kan levere lige netop det, som din virksomhed mangler for at få den bedst tænkelige sikkerhedsplan.

 

Hvilken information er nyttig at dele med de rejsende?

Medicinsk information

 • Anbefalede vaccinationer
 • Sikkerhedshensyn omkring vand og fødevarer
 • Generel sundhedsinformation

Sikkerhed

 • Information om særlige forholdsregler på destinationen
 • Mulig terrorisme og kriminalitet
 • Naturkatastrofer
 • Færdselsregler
 • Særlig lovgivning

På rejsen

 • Elektricitet, stik og adapters
 • Valuta og vekselkurs
 • Nyttige kulturelle tips

     

 

Læs mere om sikkerhed og tryghed i den nyeste udgave af CWT Vision

Tidligere artikel

Trends 2016

Næste artikel

Island – verdensklasse mødedestination