Hjem»Connect 03 2015»Nyheder 03 2015

Nyheder 03 2015

0
Delt
Pinterest Google+

 

 


klm-logo

 

KLM modtager snart sin første Boeing 787-9 Dreamliner og lancerer KLM Wi-Fi

KLM får nye Business Class sæder på sine kommende 12 stk. Boeing 787-9, på hvert fly kommer der 30 stk. Lie-Flat sæder, der kan omdannes til en helt vandret seng på 180° med en 1-2-1 sædekonfiguration, så alle Business Class passagerer har direkte adgang til gang.

 finnair-logo

Finnair får den første Airbus A350

I løbet af perioden 2015–2023 får flyselskabet leveret 19 Airbus A350. Airbus A350 er det mest miljøvenlige passagerfly i verden. Det miljøvenlige design giver mere end 25 % forbedring af brændstofeffektiviteten i forhold til den tidligere generation af fly. Et lavt kabinetryk er en af de ting, der gør flyrejsen til en ren fornøjelse. Der er Wi-Fi og underholdningstjenester om bord til passagerens egne enheder. Og sidst men ikke mindst så giver de store panoramavinduer et naturligt lysindfald i kabinen.

 


 

sas-logo

Ny direkte rute mellem Aarhus og Stockholm

SAS har ny direkte rute mellem Aarhus og Stockholm. Med to afgange om dagen bliver det et vigtigt supplement til forretningsrejsende, forskere og andre, der hurtigt og nemt vil rejse mellem de to byer.

Ruten bliver fløjet af Jettime med en ATR med 70 sæder om bord. Flyvetiden mellem Aarhus og Stockholm bliver 1 time og 30 minutter. SAS flyver desuden til Stockholm fra Aalborg og Billund, og i vinterprogrammet 2015/2016 har SAS 26 afgange hver uge fra lufthavne i Jylland.

 


 

radisson-blu

Radisson Blu Metropol Hotel åbner i Helsingborg

Radisson Blu har netop åbnet Radisson Blu Metropol i Helsingborg i Sverige. Hotellet hylder den industrielle designtradition og byder på unikke mødefaciliteter i hjertet af Helsingborg.

 

radisson-blu_screen


airfrance_klm

Air France KLM’s Corporate Recognition program

Et program, der sørger for, at rejsende fra virksomheder med Air France KLM firmaaftaler bliver genkendt som vigtige kunder på hvert trin af rejsen.

Fordele ved Corporate Recognition

 • Frafaldt bagage fee på KLM intra-Europæiske flyvninger
 • Høj beskyttelse mod “denied boarding”
 • Høj prioritet ved re-booking, sædebekræftelser og adgang til flyvninger
 • Garanteret sædeadgang i economy (Y-klasse) på Air France KLM oversøiske flyvninger også på udsolgte fly
 • Oversøisk: Passager navneændring fra bookingklasse K og opefter
 • Europæisk: Passager navneændring fra bookingklasse H og opefter
 • Høj prioritet ifm. løsning af klager
 • Og mange flere fordele

 


 

Udenrigsministeriet lancerer rejse-app

Udenrigsministeriets nye app UM Rejseklar kan downloades fra alle app stores. App’en giver mulighed for lettere at forberede sin rejse – og ikke mindst mulighed for lettere at komme i kontakt med Udenrigsministeriet, hvis noget går galt.

UM Rejseklar giver let og mobilt adgang til en række af de produkter, som Udenrigsministeriets Borgerservice allerede tilbyder danske rejsende fra sin hjemmeside. App’en giver også – via geolokalisering – alle rejsende mulighed for at hente vejvisning til den nærmeste danske ambassade eller konsulat og mulighed for at modtage målrettede push-beskeder i krisesituationer i udlandet.

 

UM Rejseklar giver også:

 • Adgang til lande-specifikke rejsevejledninger;
 • Adgang til at registrere ophold i udlandet på danskerlisten;
 • Adgang til relevante oplysninger vedr. rejser til udlandet, bl.a. om pas- og visumforhold;

Læs mere på rejseklar.um.dk

 

rejse_app

 


 

Tidligere artikel

CWT Nyheder 03 2015

Næste artikel

Leder