Hjem»Connect 03 2015»Møder, der går over i historien

Møder, der går over i historien

0
Delt
Pinterest Google+
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4383

 

På Rådhuspladsen i København byder Scandic Palace Hotel velkommen på det nyindrettede Executive Meeting Floor. Tegnet af den internationalt anerkendte arkitekt Anton Rosen, en ener i dansk art nouveau, er hotellet besjælet af historiens vingesus. Hotellet er klar til at tage imod både mennesker og møder.

 


 

INDRETNING: Komfort, lys og lyd

Der er tænkt store tanker omkring hotellets nye Executive Meeting Floor, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Således er stedet skræddersyet til at danne rammen om møder, der går over i historien, og der er ikke sparet på noget, hverken indretning eller teknik. Nyd stolenes suveræne komfort, den behagelige belysning og lækker lyd fra Bose samt Apple-tv i alle tre lokaler. Alt sammen bundet sammen af den særlige, historiske stemning – og naturligvis af fri adgang til Wi-Fi på hele hotellet.

 

MØDELOKALERNE: Flora 1, 2 & 3

Etagens største lokale, Flora 1, er fleksibelt og rummer op til 40 personer. Det gør Flora 1 særligt velegnet til større bestyrelsesmøder, præsentationer, paneldiskussioner og mindre generalforsamlinger. Bose-lyd og Apple-tv yder alle oplæg fuld retfærdighed, og udsigten til Rådhuspladsen kan nydes fra Walter Knolls Lead Chair, specialdesignet for ekstra komfort. Lad tiden gå i stå og stil skarpt på dagens agenda.

Der er plads til 14 personer i hvert af etagens mindre lokaler – Flora 2 og Flora 3. Begge udstyret med videokonference, Bose-lyd, Apple-tv, ClickShare trådløs projektering, Nespresso-kaffemaskine, cooler til kolde drikke og en uforlignelig udsigt over Rådhuspladsen. Flora 2 og Flora 3 er ideelle til bestyrelses- og direktionsmøder samt andre typer af møder, der kræver diskretion og fortrolighed. Lad inspirationen indfinde sig, og fordyb jer i det væsentlige.

 

MAD & DRIKKE: Leveret og serveret af ildsjæle

Køkkenet forkæler med velsmagende og lokale råvarer som fx økologisk sortbroget gris fra Knuthenlund på Lolland og lækkert vadehavslam fra Vestkysten. Tilberedt fra bunden og serveret på Broste Copenhagen-service. Ganske enkelt for at sikre den gode energi, bidrage med et break af nydelse og inspirere til sublime resultater. Kaffen kan ikke skaffes dansk, men den er naturligvis både bæredygtig og økologisk.

 


 

BOOK ET MØDE, der går over i historien

Næste gang du har brug for et eksklusivt sted at mødes med kollegaer, forretningsforbindelser eller kunder, så vælg Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen i København. Her vidner gæstebogen om de mange internationale politikere, kendte og kongelige, der siden 1910 har boet, danset og diskuteret på hotellet. Arkitekturen er stadig Anton Rosens karakteristiske art nouveau, og sjælen er bevaret intakt, mens Executive Meeting Floor er skabt med fremsyn, førende design, service og komfort – til møder, der går over i historien.

 

Tidligere artikel

5 fantastiske Florida-oplevelser

Næste artikel

Toptun dit rejseprogram!