Hjem»Connect 03 2015»Mere end en taxa – næsten en ven

Mere end en taxa – næsten en ven

0
Delt
Pinterest Google+
Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 161

 


 

Ankommer med flyet, haster ud i en fremmed verden, mødet starter snart – du skal finde en taxa, få chaufføren til at forstå dit bestemmelsessted, måske betale kontant i lokal valuta og selvfølgelig huske kvitteringen til -rejseafregningen, når du kommer hjem. Sådan er det ikke mere. Med Cabforce kan CWT arrangere det hele på forhånd – endda ofte til en lavere pris end den lokale taxa.

 


 

Enkelt og let i hele verden

Cabforce har siden 2009 udvidet til mere end 270 destinationer i hele verden og tilføjer nye destinationer hver uge, og med mulighed for at booke gennem CWT på forhånd kan Cabforce hjælpe på hele rejsen fra dør til dør. Cabforce kan transportere dig alle steder – til/fra lufthavnen, til/fra mødet, til/fra hotellet etc., så du ikke behøver at stå i kø til en lokal taxa.

Chaufføren holdes opdateret om flyets ankomsttid og venter derfor på, at du er ankommet, selvom flyet er forsinket. Chaufføren står klar i lufthavnen med et skilt med dit navn på, så du ikke skal bruge tid på at finde bilen.

Gennemskuelig pris

Cabforces priser fjerner risici og uklarheder, så du undgår at betale for meget for turen. I visse byer er Cabforce op til 15-20 % billigere end lokale taxasel-skaber, og i modsætning til taxaselskaberne foregår betalingen via CWT, så du ikke skal finde kreditkortet frem eller forhandle priser med taxachaufføren. Betalingen sker med det kreditkort, der er oplyst ved be-stilling og finder først sted, når turen er kørt.

Cabforce og CWT

Booker du din rejse via CWT, er det muligt at integrere Cabforce i din rejseplan, så du ikke skal tænke på transporten til og fra lufthavnen, mødet, hotellet eller andet. Når du bruger servicen gennem CWT, sendes fakturaen direkte til den emailadresse, der er oplyst ved bestilling, så du ikke behøver tænke på kvitteringer. Og undervejs er det rart at vide, at Cabforce har de rette forsikringer, så du er helt sikker på din rejse.

Cabforce er der, når du har brug for det, gør dit liv nemmere og passer godt på dig – næsten som en god ven.

 

Godt at vide

  • Cabforce kan bookes via personlig service*.
  • (Af)bestilling skal sendes senest to timer før afhentningstidspunkt.
  • Du betaler via CWT, så du ikke skal betale i bilen.
  • Cabforce har 24 timers kundeservice.
  • Du modtager SMS’er, når Cabforce er klar til afhenting, så du er opdateret.
  • Carbforce er op til 15-20 % billigere end lokale taxaer.

*Inden længe også i online booking systemerne.

Vælg mellem tre biltyper:

• Best value – til den bedste pris. Typisk en standard vogn med plads til 2-3 personer.

• Executive car – en endnu lettere rejse. Chauførren hjælper fx med bagagen. Med plads til 2-3 personer.

• Minibus – til gruppen eller rejsende med meget bagage. Med plads til 5-8 personer.

Tidligere artikel

Toptun dit rejseprogram!

Næste artikel

Vi har alle et ansvar