Leder

1
Delt
Pinterest Google+

Kære læser

2015 er så småt ved at være omme, og allerede nu begynder mange af os at tænke på 2016. Et nyt år giver jo en frisk start og lyst til at tænke på, hvordan vi kan arbejde smartere og bedre. Hvilke trends er toneangivende? Hvad vil påvirke os? Hvad forventes der af os? Connect Travel Magazine giver på siderne 22 – 25 travel managers et kig i den store krystal-kugle. Med overblik over rejsebranchen og de tendenser, der vil påvirke hverdagen for travel managers i 2016. Her er særlig nyttig viden til planlægningen af næste års budgetter og forhandlinger af det kommende års rejseprogrammer.

Det er også i denne tid, at CWT lancerer et nyt business intelligence-værktøj til travel managers, der kan toptune rejseprogrammet. Det enkle og banebrydende værktøj har fået navnet CWT AnalytIQs. Jeg er oprigtig stolt af, at CWT har udviklet et nyt værktøj, der ikke blot leverer information og fakta, men også giver travel manageren et realtidsindblik og anbefalinger, hurtigt og effektivt. Du kan læse mere om CWT AnalytIQs på side 33.

I den seneste undersøgelse fra CWT blandt travel management-eksperter, rejsende og travel managers, tog CWT temperaturen på nye teknologier og trends. Hvilken indflydelse har og får de på rejseprogrammet i fremtiden? I dette nummer kan du se, hvilke hovedtemaer, der kom frem i svarene. Jeg synes, det er utrolig interessant at bemærke, hvor åbne rejsende og travel managers er over for nye teknologier, der kan give mulighed for at arbejde hurtigere, smartere og bedre. Find ud af, hvad hovedtemaerne er, og læs mere om dem på siderne 14-21.

Planlægger du også 2016s ferie nu, så lad dig inspirere af vores artikel om fantastiske Floridaoplevelser. Du får fem gode grunde til, hvorfor din rejse i 2016 skal gå til netop Florida. Lige nu tænker jeg i hvert fald på noget med varme.

Tak for det gode samarbejde i 2015 – vi glæder os til at fortsætte det i 2016, fyldt med personlig service og innovative tiltag fra CWT.

Rigtig god læselyst!

Torben Rodenberg, Administrerende direktør

Tidligere artikel

Nyheder 03 2015

Næste artikel

Trends 2016