Hjem»Connect 03 2015»Konkurrence 03 2015

Konkurrence 03 2015

0
Delt
Pinterest Google+
Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 188 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/1/5/3/connecttravelmagazine.dk/httpd.www/wp-content/themes/espresso/inc/shortcodes.php on line 161

Vind med SAS

Sidste nummers vinder blev: Gitte Snejbjerg Wedel, Aasted

 

Nye oversøiske ruter i 2016

Den 29. marts starter SAS en ny daglig rute fra København til Bost0n. Derud-over starter SAS en direkte rute fra Stockholm til Los Angeles den 13. marts – med fine forbindelser fra/til Danmark. I tillæg starter SAS i efteråret en yderligere rute til USA – nemlig Miami. Denne rute vil få daglig afgang – enten direkte fra København eller via Oslo. Forventet opstart er september/oktober.

 

Nye europæiske ruter

SAS udvider ligeledes det europæiske netværk: En ny rute fra Aarhus til Stockholm er netop blevet indviet. I december startes en vinterrute fra København til Salzburg. I løbet af foråret/sommeren 2016 starter ligeledes nye ruter fra København til Reykjavik, Wien, Krakow samt Faro. Sidst men ikke mindst vil en yderligere rute fra Jylland indvies – nemlig Aarhus til Mallorca. Hermed er der en masse nye muligheder for at rejse ud og opleve verden!

 

Nye fly – og kabiner – i verdensklasse

Nu er fem ud af 11 langdistancefly opgraderede med helt ny indretning, nye supermoderne og komfortable sæder, et nyt underholdningssystem, store HD-skærme og Wi-Fi. SAS’ sjette langdistancefly gennemgår i øjeblikket samme forvandling, og inden sommeren er alle fly opgraderede. Derudover har SAS, som det første europæiske
selskab, modtaget to helt nye Airbus 330 Enhanced som en del af den
opgraderede flåde. Til maj modtager SAS yderligere to A330 Enhanced.

Selv servicen ombord får en opgradering, og på SAS Business venter en restaurantoplevelse på højt niveau.

Se maskinen med google streetview:

www.flysas.com/en/us/travel-info/onboard/intercontinental-flights/
new-cabin/New-Cabin-Street-View/

 

Velkommen ombord på SAS!

 


 

 

Præmie 2 x tur-retur billetter til valgfri destination* 

Hvilke nye ruter starter SAS til Europa?

  1. Wien, Krakow, Split samt Aarhus til Faro.
  2. Salzburg, Reykjavik, Wien, Krakow, Faro samt Aarhus til Stockholm & Mallorca.
  3. Krakow, Faro, Wien, Salzburg samt fra Aarhus til Stockholm.

Hvor mange af SAS’ oversøiske fly er p.t. blevet opgraderet og leveret med de nye kabiner?

  1. Fem
  2. Tre
  3. Syv

Hvilke nye ruter starter SAS til USA?

  1. Los Angeles, Miami & Chicago
  2. Boston, Washington & Los Angeles
  3. Boston, Los Angeles & Miami

* Værdi op til DKK 4.000,-

 

Deltag i konkurrencen om to flybilletter til valgfri destination. Send dine svar til marketing@carlsonwagonlit.dk og mærk e-mailen med ’Connect november’.

Tidligere artikel

Leder

Næste artikel

Phnom Penh – Cambodias genfødte hovedstad