Hjem»Connect 03 2015»CWT Nyheder 03 2015

CWT Nyheder 03 2015

0
Delt
Pinterest Google+

Hold dig app’dateret – på otte måder

Over 100 mio. apps er blevet downloadet på verdensplan*. Det er et svimlende tal, der blot understreger, at apps for alvor er blevet en del af vores hverdag med beskeder og features, der gør vores liv lettere. Og for den trætte rejsende kan de være en sand livline.

For eksempel er det afgørende for den forretningsrejsende på vej til et vigtigt møde at få den rigtige information på farten. Gennem forskellige scenarier fremhæver CWT her nogle af måderne, hvorpå CWTs rejseapp kan hjælpe den forretningsrejsende.

Scenarie #1

Du rejser til en ny by. Du ved ikke
hvordan den er, og du kender ingen hoteller i området.

Sådan hjælper CWT To Go:

CWT To Go kan fortælle dig, hvilke hoteller dine kolleger har boet på, og hvilke der er i din virksomheds rejseprogram i området.

Scenarie #2

Du bookede dit fly i god tid, men på grund af dit pressede program glemte du at booke hotel samtidig. Nu er der to dage til afrejse.

Sådan hjælper CWT To Go:

Du er ikke den eneste – 38 % af CWT To Go hotelbookinger er foretaget dagen før eller på rejsedagen. Du kan hurtigt booke din virksomheds foretrukne hotel med CWT To Go, og app’en minder dig om, hvilke hoteller der er virksomhedens foretrukne – én ting mindre du skal huske!

Scenarie #3

På en tidlig afgang indser du, at du har glemt din rejseplan på kontoret.

Sådan hjælper CWT To Go:

Du behøver den ikke! Alle dine rejsedetaljer er automatisk blevet gemt i CWT To Go og synkroniseret med din kalender.

Scenarie #4

Dit møde trak ud, og du skynder dig for at nå dit fly. Du glemmer at tjekke ind online, og køen i lufthavnen er frustrerende lang.

Sådan hjælper CWT To Go:

Tjek ind med CWT To Go! App’en hjælper med check-in hos mere end 250 flyselskaber verden over, og den indsætter på forhånd dine oplysninger, så du sparer tid og besvær.

Scenarie #5

Du ankommer til dit hotel og indser, at du har glemt dit hotelloyalitetskort.

Sådan hjælper CWT To Go:

Dine loyalitetspoint er gemt på din rejseprofil og synkroniseret med app’en, let tilgængeligt.

Scenarie #6

Du er i et nyt land, og efter den første middag på rejsen med din kunde kommer du i tvivl om, hvor meget du skal give i drikkepenge.

Sådan hjælper CWT To Go:

Bare tjek ’tip calculator’ – den foreslår drikkepenge til restauranter og taxaer.

Scenarie #7

Du køber et måltid, som virker dyrt – du kan ikke huske, hvor meget det er i din egen valuta.

Sådan hjælper CWT To Go:

Du kan bruge app’ens valutaomregner, der med det samme fortæller dig, hvad det svarer til i din egen valuta.

Scenarie #8

Det er et forfærdeligt vejr, og du er bange for, at dit fly bliver aflyst.

Sådan hjælper CWT To Go:

App’en fortæller dig, hvis dit fly er forsinket eller aflyst, så du trygt kan fort-sætte arbejdet, velvidende at du får de seneste up-to-date-notifikationer, så snart flyselskabet sender informationen ud. Du kan endda bruge app’en til at dele forsinkelser med din familie, så de ved, hvornår de skal forvente dig hjemme.

Bottom line: Rejseapps holder dig opdateret på farten og i stedet for at downloade en række apps til flere formål, løser CWT To Go dem alle. Lyder det næsten for godt til at være sandt; spørg en af de 465.000 registrerede CWT To Go-brugere.

Jeg rejser omkring 20 gange om året, så denne app har været perfekt til at hjælpe mig med at administrere mine ture. Jeg kan godt lide, at jeg kan se up-to-date info uden at skulle tænde min arbejdscomputer!” Apple App Store review.

 


 

 

CWT Connect Travel Magazine går online

Vores magasin udkommer nu i en ny lækker online udgave. Det giver dig mulighed for at klikke rundt i en verden af artikler fra CWT og partnere, hvor end du er i verden. Du finder også tidligere udgaver af magasinet – så der er masser af interessante artikler, inspiration til dine møder og arrangementer og indblik i fantastiske destinationer til din næste private rejse. Læs eller genlæs de seneste numre af Connect Travel Magazine på www.connecttravelmagazine.dk.

 


 

 

CWT får nyt website

Nu får du en helt ny weboplevelse – når du besøger CWTs hjemmeside.

 


 

 

CWT vinder to statuetter ved Danish Travel Award 2015

CWT er kåret som Bedste Forretningsrejsebureau og Bedste Incoming- og Eventbureau for tredje år i træk. I oktober løb Danish Travel Award af stablen, og igen i år var CWT nomineret i to kategorier ved prisoverrækkelsen.

CWTs medarbejdere kunne glæde sig over at vinde de to priser for tredje år i træk. Kåringen blev afholdt i Cirkusbygningen. ”Priserne betyder utrolig meget for os. For tredje år i træk bliver vores dygtige medarbejdere hyldet. Det er meget velfortjent,” siger Torben Rodenberg, General Manager hos CWT Danmark og fortsætter: ”Vores store fokus på innovation og den gode kundeoplevelse har båret frugt igen. Det er en stor ære.”

 

CWT-vinder

 


 

 

Ny nordisk Commercial Director

CWT Meetings & Events vil fortsat udvikle sig på det nordiske marked og forstærker dermed teamet med en Nordisk Commercial Director. Fredrik Hermelin er ansat i stillingen og rapporterer direkte til Pernilla Andrén, Senior Director, CWT Meetings & Events Nordic i den nordiske ledelsesgruppe.

 


 

Tidligere artikel

Vi leverer kagen med kirsebærret på toppen!

Næste artikel

Nyheder 03 2015