Hjem»Connect 02 2015»Oplev hele den store, farverige verden i én by

Oplev hele den store, farverige verden i én by

0
Delt
Pinterest Google+


London er et sandt overflødighedshorn af kultur, mode, musik, uddannelse, økonomi, politik og handel, og overalt bliver du mødt af nye indtryk fra mennesker, seværdigheder, restauranter, museer, gallerier, teatre, natklubber og butikker.


 

Har du hang til kultur, har London et stort udvalg af gallerier, museer og teatre lige ved hånden. Her er alt, fra traditionelle renæssancemalerier på National Gallery til moderne installationer på Tate Modern. Du kan tage en tur med tidsmaskinen og se dinosaurer på det nationalhistoriske museum om dagen, og om aftenen kan du tage til West End og udforske en mere nutidig men mindst lige så eksotisk verden af glitrende shows. Du kan være helt sikker på, at London har noget for enhver smag.

Shopping-terapi er en anden af Londons specialiteter. Soho og Covent Garden er et mekka af tøjbutikker. Camdens kendte marked giver mulighed for at finde unikke gaver til de kære derhjemme. Tager du på marked ved Notting Hill’s populære Portobello Road, kan du nemt bruge en hel dag blot på at se på mennesker og shoppe lidt fine antikke ting og sager.

Storbritanniens farverige fortid som kolonimagt sætter sine tydelige og multikulturelle spor på landets hovedstad. Gennemstrømningen er total, og det giver indtryk fra Nordamerika, Mexico, Frankrig, Italien, Spanien Afrika, Indien, Kina, Korea, Japan og mange andre lande. Den store diversitet kan således duftes, ses og smages på de mange forskellige spisesteder og cafeer, der tilbyder et stort udvalg af madoplevelser.

Går du lidt væk fra de mest turistede områder af London, finde du små distrikter, der giver et øjebliksbillede af hverdagslivet i hovedstaden. De lokale pubber i London indbyder alle til at nyde en forfriskning og måske en snak med en stamgæst. I den østlige del af London finder du et fristed for dem, der elsker at shoppe. Har du brug for lidt roligere omgivelser, så tag til Richmonds’ smukke park eller gå en tur ved flodbredden.

Vil du videre ud på opdagelse i England? Tag da videre med tog fra London, og udforsk de mange smukke områder, som landet byder på – lige fra kupperede bakker ved Yorkshire til den smukke udsigt ved Lake District.

Og når du flyver til London, skal du selvfølgelig vælge det flyselskab, der kender byen bedst. Vælg mellem British Airways’ seks daglige direkte afgange fra Danmark til London Heathrow, og oplev, hvor hurtigt, du kommer fra lufthavnen til hjertet af byen. British Airways’ fly til London har både økonomi- og businesskabine. Der er gratis snacks og “fri Bar Service” som naturligvis inkluderer gin&tonics – mere britisk bliver det ikke! På økonomiklassen, Euro Traveller, tilbyder British Airways sin signaturservice til alle med lædersæde og bevægelig hovedstøtte – med det er udgangspunktet for en fornøjelig rejse på plads. Ønsker du ekstra luksus om bord, kan du vælge British Airways’ business class, Club Europe, hvor der er meget mere plads til at slappe af og mulighed for at gå i loungen i lufthavnen og uden om køen, når du skal om bord på flyet.

God tur til verdensbyen London!

british-airways-logo

Tidligere artikel

PÅ DEN RØDE LØBER I LONDON

Næste artikel

VELKOMMEN TIL HELSINKI