Leder

0
Delt
Pinterest Google+

Kære læser

Selvom jeg har været i CWT Danmark i 10 år, er det med ydmyghed – og med stor stolthed – at jeg har sagt ja tak til at indtage stillingen bag roret med målet om at lægge en fast kurs og styre forretningen mod den bedste kundeoplevelse. Men hvordan bliver så de nye tider med mig som styrmand? Jeg har ladet mig interviewe til dette nummer af Connect Travel Magazine og fortæller på side 12-15 om min oplevelse af vores branche og mine forventninger til fremtiden. Forretningsrejser er personlige. Det handler om at forbinde mennesker, ikke teknologi. Den forretningsrejsende forventer mere end nogensinde før at kunne få rådgivning på alle stadier af rejsen. Og det er her, jeg ønsker, at CWT skal gøre en forskel.

En af de ting, der gør mig stolt af at være en del af CWT, er de mennesker, der hver dag arbejder med at gøre hverdagen nemmere og mere effektiv for den rejsende. CWTs rygrad af eksperter foretager løbende undersøgelser af kunder, tendenser og teknologier for at komme tættere på, hvad fremtiden vil byde den rejsende. På side 18 kan du læse deres spændende analyse af, hvordan fremtiden ser ud for den rejsende – før, under og efter rejsen. Det er også et bud på, hvordan og hvor rejsebestilleren kan sætte ind og gøre ekstra stor nytte.

En af de byer i Norden, som byder på mange muligheder for uforglemmelige oplevel-ser er Helsinki. Læs den fine artikel om byens mange tilbud på side 22-25. Hos CWT Meetings & Events har vi vores team i Finland, som altid er parat til at komme med gode ideer. På side 25 kommer Arja Kuosamanen fra CWT Meetings & Events med gode tips til events i den finske hovedstad.

Som så mange andre glæder jeg mig over, at der står sommer på kalenderen. Vælger du at tage væk fra det danske vejr, finder du god inspiration i magasinet til en ferie ud over det sædvanlige på side 32 – her kan du drømme dig væk på et minikrydstogt i Kaptajn Cooks fodspor til nogle af de mest afsidesliggende og velbevarede dele af Australiens Great Barrier Reef.

Jeg ønsker dig og din familie en rigtig god sommer.

Torben Rodenberg, Administrerende direktør

Tidligere artikel

Nyheder 02 2015

Næste artikel

Konkurrence 03 2015