Hjem»Connect 02 2015»Få en helt unik hoteloplevelse med Danmarks første mobile hotel ‘Scandic To Go’

Få en helt unik hoteloplevelse med Danmarks første mobile hotel ‘Scandic To Go’

0
Delt
Pinterest Google+

 


Når du vælger et hotel, ligger beliggenheden normalt fast. Et hotel har altid en adresse. Eller?


 

Nej, ikke længere. For nu gør Scandic op med alle konventioner og lancerer det mobile hotel, Scandic To Go. En ny og unik hoteloplevelse, der kombinerer smuk natur med moderne, hyggelige faciliteter. Det 18 m2 store hotel med terrasse kan nemlig flyttes lige derhen, hvor gæsten ønsker det eller har brug for det. Hotellet kommer, kort sagt, ud til gæsterne, fremfor at gæsterne skal komme til hotellet.

Scandic har allerede en række unikke destinationer, og i løbet af sommeren kan Scandic To Go blandt andet opleves ved Hammer Havn på Bornholm, Cold Hawaii ved Klitmøller og på Food Festival i Aarhus.

Selve indretningen i hotelværelset har de samme høje standarder som Scandics nyrenoverede hoteller, og værelset indeholder alle de faciliteter, der kræves for et godt hotelophold. Scandic har gennem de seneste fem år renoveret hotellerne i Danmark for et større, trecifret millionbeløb. Herudover er der bygget nyt og bygget til for et tilsvarende beløb.

”Med Scandic To Go ønsker vi at give gæsterne mulighed for at åbne hotel-døren og træde lige ud i unikke oplevelser et sted, hvor der normalt ikke lige er et hotel. Det er en helt ny og anderledes måde at tænke hotel på. Og vi er glade for at være de første til at introducere et mobilt hotel i Danmark,” siger Casper Puggaard, salgs- & marketingdirektør i Scandic Danmark.

Scandic To Go har sin egen hoteldirektør, Søren Amstrup, der skal drive hotellet og følge med det rundt i landet.

”Jeg glæder mig enormt meget til at give danskerne nogle ganske særlige oplevelser herhjemme,” siger Søren Amstrup. ”Jeg er godt nok spændt på at se, hvor danskerne ønsker at placere Scandic To Go.” Han fortsætter: ”Selvom danskerne kan ønske at placere Scandic To Go hvor som helst i landet, er vi naturligvis nødt til at indhente tilladelser fra relevante myndigheder, før vi kan bekræfte en booking. Men i udgangspunktet skal danskerne bare ønske løs.”

 

Om Scandic To Go

  • Scandic To Go er et mobilt hotel på 18 m2 med alt, hvad du har brug for: En blød seng, sovesofa, fri WiFi, tv, aircondition og terrasse. Badeværelset er fuldt udstyret med toilet, bruser, bløde badekåber og lækre badeprodukter fra FACE Stockholm. Og naturligvis er morgenmad inkluderet.
  • Scandic To Go vejer knap 7 ton og tager 2-6 timer at stille op afhængigt at forholdene.
  • Du finder mere information om Scandic To Go på: www.scandichotels.dk/to-go.
  • Scandic To Go er bare et af Scandics næsten 230 hoteller fordelt på tværs af de nordiske lande, Polen, Tyskland og Belgien. Scandic har 22 fastliggende hoteller i Danmark.
  • Scandic To Go kan opleves på Hammer Havn på Bornholm, Cold Hawaii ved Klitmøller og på Food Festival i Aarhus.
  • Der er plads til to voksne og to børn.

Book en Scandic To Go weekend i august

Du har nu mulighed for at booke Scandic To Go i den sidste weekend i august lige dér, hvor du ønsker det. Se mere på www.scandichotels.dk/to-go.

 

Tidligere artikel

VELKOMMEN TIL HELSINKI

Næste artikel

Forretningsrejsens nye facetter – anno 2015