Hjem»Connect 02 2015»CWT NYHEDER 02 2015

CWT NYHEDER 02 2015

0
Delt
Pinterest Google+

Meet by CWT Meetings & Events

Nu lancerer CWT Meetings & Events sin møde-app – Meet by CWT M&E

Meet by CWT M&E – information om dit møde samlet ét sted

Spar tid og undgå overraskelser med app’en Meet by CWT M&E – den smarte app til alle små og mellemstore møder. Uanset om du ofte deltager i møder eller blot skal til dit første møde, samler Meet by CWT M&E vigtig information om dine møder. App’en Meet by CWT M&E er kun mulig at bruge ved møder, der er arrangeret af CWT Meetings & Events og Carlson Wagonlit Travels kunder i Norden.

Med Meet by CWT M&E har du information om dit møde samlet ét sted – før, under og efter mødet. Meet by CWT M&E er den eneste mødeapp, du behøver!

Hvad kan du bruge app’en til?

  • Se og saml din mødeinformation ét sted. Alle møder, som er koblet til CWT Meetings & Events’ system vises i app’en
  • Se alle navne på mødedeltagere samt kontaktinformationer – så det er nemt at komme i kontakt med mødets deltagere
  • Se navn og kontaktinfo på møde-arrangørerne
  • Se information om mødestedet
  • Få agendaen før mødet
  • Få funktion til scanning af QR-kode – hvis du skal tilføje et åbent møde

Godt at vide

  • App’en findes på engelsk for iOS og Android
  • Kan bruges af mødedeltagere, hvis deltagernes organisation eller virksomhed benytter CWT Meetings & Events som mødeudbyder
  • Første gang du logger på, benytter du din e-mailadresse, der skal være identisk med den, som du benytter i forbindelse med mødet. Derefter modtager du en sikkerhedskode i din mailboks – den skal du anvende første gang, du logger på.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om vores nye app Meet by CWT M&E – så skriv til meet@cwt-me.com

 

 


 

CWT Spark!

CWT har udviklet en ny platform, hvor medarbejderne kan komme med innovative ideer, der skal udfordre de forandringer, som CWT står over for i dag og i fremtiden. CWTs 19.000 medarbejdere i hele verden er inviteret til at skabe og dele innovative ideer i CWTs nye idéplatform, CWT Spark! I fællesskab skal medarbejderne skabe ’the next big thing’ for CWTs kunder. CWT har udviklet platformen i samarbejde med virksomheden Mindjet.

 

CWT-Spark

 


 

CWT Hotel Intel

CWT lancerer nu CWT Hotel Intel – et innovativt website, der giver forretningsrejsende mulighed for at dele anmeldelser af hoteller i et lukket forum – kun for deres virksomhed. CWT Hotel Intel er en del af CWTs hotelprogram, CWT Hotel 360. Websitet giver ikke blot adgang til up-to-date information om virksomhedens fortrukne hoteller, men indeholder også gode råd og vejledning om hotelvalg fra andre forretningsrejsende.

Efter endt rejse modtager den rejsende automatisk en e-mail, hvori CWT beder personen om at anmelde hotelopholdet – den rejsende har nu mulighed for at anmelde hotellet og komme med tips til kollegerne, så de kan tage det helt rigtige valg, når de skal booke hotel. Alle anmeldelserne forbliver i det lukkede ’rejsefælleskab’. Anmeldelser af hoteller kan kun foretages, efter at hotelopholdet er gennemført. Websitet giver også de rejsende information om tilgængelighed, om tilbud fra hotellerne til de rejsende samt detaljer om forhandlede priser og fordele som fx morgenmad, Wi-Fi og parkering.

”Vores udvikling af CWT Hotel Intel går godt i spænd med de trends, som vi ser i vores branche – de rejsende vil have information om andre rejsendes oplevelser, når de skal tage beslutninger om valg af fx hotel,” siger Patrice Simon fra CWTs innovationsteam.” Ved at lade os inspirere af de rejsendes brug af sociale netværk ved bestilling af ferierejser, har vi udviklet CWT Hotel Intel, der giver mulighed for at udveksle værdifuld information med andre rejsende, og det motiverer en overholdelse af virksomhedens rejsepolitik,” fortæller Patrice Simon.

CWT Hotel Intel er lavet af Vinivi, som er førende inden for udvikling af anmeldelseswebsites i rejsebranchen. Websitet er udviklet specielt til virksomheder med et ønske om, at det skal ligne de sites, der bruges ved private ferierejser. Det er et godt redskab til travel managers. De kan bruge det til at styre virksomhedens hotelprogram samtidig med, at de motiverer de rejsende til at vælge virksomhedens foretrukne hoteller. Travel managers får med CWT Hotel Intel et system, der samler feedback fra de rejsende ét sted og forbedrer dermed den service, som leverandørerne tilbyder.

CWTs kunde L’Oréal benytter CWT Hotel Intel, og Corinne Delbreil, der er manager for møder og event-afdelingen hos L’Oréal Global Procurement, siger, ”Vores mål er relativ simpelt. Vi ønsker at øge vores forhandlingsstyrke i forhold til hotellerne og samtidig forbedre tilfredsheden hos vores rejsende. Vi er på nuværende tidspunkt meget tilfredse – vi har fået feedback, der viser, at vi tilbyder det bedste værktøj til vores rejsende. Med få klik kan vores rejsende finde ud af, hvilke hoteller deres kolleger anbefaler dem at bruge, om der er ledige værelser på hotellet samt hvilke fordele, de har ved at bruge hotellet.”

 

Search-Results-Page-Generic

Tidligere artikel

Sig velkommen til Belfast – en by, der overrasker

Næste artikel

Nyheder 02 2015