Hjem»Connect 01 2015»Nyheder 01 2015

Nyheder 01 2015

0
Delt
Pinterest Google+

 


first_logo

First Hotel etablerer sig i Island

Alda Hotel i Reykjavik bliver First Hotels’ første køb uden for Skandinavien. Det er et af Islands og Nordens bedste hoteller, som fra februar slutter sig til kæden. Hotellet slog dørene op for første gang i juni i fjor og etablerede sig hurtigt som et af Nordens allerbedste hoteller.

First Hotel Alda scorer hele 4,8 point (ud af fem) på TripAdvisor; Højest af alle luksushoteller i Nordens hovedstæder.


sas_first_logo

SAS – flere afgange fra skandinavien

2015 byder på flere SAS-afgange mellem de Skandinaviske lufthavne. Der kommer en rute mellem Bergen og Göteborg, og SAS har allerede nu fået flere direkte flyvninger mellem Stavanger og Trondheim samt Bergen og Ålesund. Ruten mellem København og Göteborg får to daglige afgange mere end sidste år – så der totalt set er otte afgange. Ruten mellem Stockholm og Göteborg får en ny morgenafgang om mandagen fra begge byer.


 

 

BA_logo

British airways konsoliderer aktiviteter

British Airways konsoliderer London Heathrows aktiviteter i to terminaler – terminal 3 og terminal 5 Ruter, der bliver flyttet i 2015:

Den 30. juni 2015: korte flyruter vil blive flyttet ud af terminal 1 til terminal 3 (Hannover, Luxembourg, Lyon, Bilbao og Marseille). Samme dag bliver mellemlange flyvinger flyttet fra terminal 1 til terminal 5 (Amman, Baku, Beirut og Kairo).

Den 14. oktober 2015: Flere oversøiske ruter vil blive flyttet fra terminal 5 til terminal 3 (Accra, Cape Town, Denver, Las Vegas, Miami, Nairobi, Phoenix og Vancouver).

Tidligere artikel

Kom til Qatar

Næste artikel

CWT nyheder 01 2015