Hjem»Connect 01 2015»Kom til Qatar

Kom til Qatar

1
Delt
Pinterest Google+

En af klodens knudepunkter hedder Qatar. Herfra ligger verden åben – i hvert fald, hvis du har en billet i hånden fra Qatar Airways. Og mulighederne er nu blevet endnu bedre, for fra 1. februar 2015 har Qatar Airways udvidet sin service fra København fra 7 til 11 ugentlige flyvninger. Med ekstra aftenflyvninger får passagererne endnu bedre adgang til Qatar Airways’ verdensomspændende netværk med mere end 140 destinationer. Qatar Airways kommer til at tilbyde nye og endnu bedre forbindelser til mange populære destinationer f.eks.: Cape Town, Johannesburg, Phuket, Bangkok, Delhi, Kuala Lumpur og Singapore.

Alle forbindelser er via Dohas nye ”state-of-the-art” hub Hamad International Airport. Stockholm har ligeledes fået tre nye afgang fra februar, hvilket giver 50 % ekstra pladser fra København og Stockholm hver uge.

Tjek ind på Vitality Spa og The Airport Hotel 

Hamad International Airport (HIA) i Doha har åbnet to af sine nyeste facili-
teter, Vitality Spa og The Airport Hotel. De ligger i den sydlige ende af lufthavnen og The Airport Hotel tilbyder 100 værelser til passagerer i transit i HIA. Hotellet har en fantastisk service med stor fleksibilitet, så dit ophold kan skræddersyes til dit behov og din rejseplan. Som gæst kan du benytte faciliteterne hos Vitality Spa – bl.a. en 25 m lang swimmingpool, full-service fitnesscenter med personlig instruktør samt to squashbaner. På Vitality Spa kan du også vælge fra en bred vifte af behandlinger, specielt designet til at give ekstra velvære ved lange flyrejser. Adgang til Vitality Spa koster DKK 200 per person og kan reserveres via hiahotel.com, såfremt man ikke er gæst på The Airport Hotel.

En luksuriøs oase

Den store 10.000 m2 Al Mourjan Business Lounge i Hamad International Airport er en luksuriøs oase, hvor du kan trække dig tilbage og slappe af i fantastiske omgivelser. Loungen er for First Class og Business Class passagerer, der flyver med Qatar Airways eller med et andet medlem af oneworld. Et ophold i loungen gør ventetiden til en ren fornøjelse. Loungen har et bredt udbud af spisesteder, og med både buffet og à la carte-menuer er der noget for enhver smag. Du kan tage en hurtig lur eller blive frisket op i et af de rolige værelser, og er der børn med på turen, kan de blive underholdt i et af familieværelserne. Der er også game rooms og flere business centre, hvor det er muligt at få fred og ro til at fordybe sig i arbejde.

Banebrydende I-Checkit

Som et led i bestræbelserne på at øge sikkerheden ved internationale fly-rejser har Qatar Airways underskrevet en aftale med Interpol og introducerer nu Interpols banebrydende I-Checkit. Interpols it-system I-Checkit, scanner og tjekker alle pas op imod Interpols database over stjålne og tabte rejsedokumenter for at forhindre, at disse dokumenter anvendes forkert og af de forkerte mennesker. Med aftalen bliver Qatar Airways det første full-service flyselskab til at bruge I-Checkit.

Luksus ned til mindste detalje

A380 er det magiske trylleord for langdistancerejsende. Rejser du således med Qatar Airways fra København til Bangkok, har du mulighed for at tage turen ombord på Qatar Airways’ A380 – verdens største passagerfly. Flyet har otte suiter i First Class, 48 Business Class-sæder og 461 Economy Class-sæder og flyver på ruten mellem Doha og Bangkok. Ikke alene får du med Qatar Airways adgang til den store, vide verden fra knudepunktet Doha, men du vil også nyde den uovertrufne komfort og få en oplevelse i verdensklasse, allerede inden du har nået din endelige destination.

Tidligere artikel

Magiske Miami Ankom i flyvende stil

Næste artikel

Nyheder 01 2015